ERP selectie voor handelsbedrijven

Objectieve informatie over ERP is niet altijd even makkelijk te vinden. De meeste informatie wordt verschaft door ERP leveranciers zelf. Zij willen natuurlijk vooral reclame maken voor hún product. Een gespecialiseerd overzicht voor ERP voor de distributie- en handelsbranche is erg moeilijk te vinden. Dat is precies de reden waarom wij deze website hebben opgericht. Als u een ERP gaat selecteren en u bent actief in de handelssector (distributie, groothandel etc.) dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.

In dit deel van de website bespreken wij de functionaliteiten van een ERP systeem die vooral voor deze sector belangrijk kunnen zijn. Wij wensen hopen dat deze informatie zal leiden dat u een geïnformeerde keuze kan maken bij de ERP selectie. Daarbij wensen wij u veel leesplezier.

EDI of B2B portal?

Een andere standaard voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten, zoals orders, rekeningen, berichten en bevestigingen, is EDI (Electronic Data Interchange).

Lees meer

Wat is een WMS systeem?

Van voorraadbeheer, verzending en ontvangst tot orderbeheer, een Warehouse Management Systeem (WMS systeem) is essentieel voor het soepel laten lopen van uw magazijnwerkzaamheden.

Lees meer

Barcode scanning

Handelsbedrijven proberen steeds meer hun logistiek te stroomlijnen. Zij streven hier naar Just-in-time-delivery (JIT) waarin alle ketens in de supply chain zó goed op elkaar aansluiten dat de behoefte aan opslag van goederen wordt geminimaliseerd.

Lees meer
×

ERP informatiepakket aanvragen

Aanvragen